Τουριστική Πύλη filoxeno.com

Το Επιμελητήριο Χανίων στηρίζει δυναμικά τις Τουριστικές Επιχειρήσεις προσφέροντας Υπηρεσίες Προβολής & Online Booking.

Οι νέες υπηρεσίες δίνουν τη δυνατότητα προβολής όλων των Τουριστικών επιχειρήσεων του νομού στην Πανελλήνια Τουριστική Πύλη των Ελληνικών Επιμελητηρίων Filoxeno.com με αυτοδιαχειριζόμενη προβολή. Επιπλέον στα καταλύματα προσφέρεται και η λειτουργία εύχρηστου, πλήρους και αυτόνομου συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking) και εσωτερικής οργάνωσης καταλύματος. Η υπηρεσία booking ενσωματώνεται και στην ιστοσελίδα του καταλύματος πολύ εύκολα ενώ διασυνδέεται και με το Τουριστικό Portal του Επιμελητηρίου αλλά και με το www.filoxeno.com. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε 3 κανάλια πώλησης των δωματίων σας.

Το νέο πακέτο υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις περιλαμβάνει:

  • Προβολή της Επιχείρησης στην Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη. Για τις επιχειρήσεις διαμονής προσφέρεται Πλήρες σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (www.bookoncloud.com) που ενσωματώνεται και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ προσαρμόζεται στις ανάγκες και την πολιτική κρατήσεων του κάθε καταλύματος.
  • Διαχείριση στο ίδιο περιβάλλον διαφορετικών Kαναλιών πώλησης: Booking.com, Expedia.com, Venere.com, Hotels.com, AirBnB, Trip Advisor Expedia & Venere Affiliates, Τουριστικά Γραφεία και Πρακτορεία, προσφέροντας μια σημαντική ευκολία, ευελιξία και ταχύτητα στη διαχείρι-ση των δωματίων. Αυτόματη, άμεση ενημέρωση για τις νέες κρατήσεις με πολλαπλούς τρόπους: στο διαχειριστικό, με email, μέσω mobile σύνδεσης (κινητό ή tablet), με και SMS στο κινητό.
  • Αυτόματη επικοινωνία με πελάτες με δυνατότητες μαζικής αποστολής SMS, email για ενημέρωση προσφορών, ευχετηρίων μηνυμάτων κλπ. Η εφαρμογή και όλες οι λειτουργίες της διαχειρίζονται αποκλειστικά από την επιχείρηση (διαθεσιμότητα, τιμές, προσφορές κλπ).
  • Υπηρεσίες Online κράτησης και για: Ταξίδια, Δραστηριότητες, Ενοικίαση εξοπλισμού-ειδών, οχημάτων κλπ.

Για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ελληνικής Τουριστικής Πύλης filoxeno.com, πατήστε εδώ.