Παζάρι αγάπης του Συλλόγου “Ορίζοντα” (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο) | έως 7 Απριλίου 2018.
Το πασχαλινό παζάρι αγάπης του Συλλόγου: “Ορίζοντας” θα λειτουργεί έως και 7 Απριλίου στην οδό Τσουδερών 38Α . Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Διάλεξε και φέτος τη λαμπάδα σου από το παζάρι του Συλλόγου “Ορίζοντα”! Επισκεφτείτε μας στην οδό Τσουδερών 38Α (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο) και κάντε τις πασχαλινές αγορές σας! Δευτέρα – Παρασκευή: 9-3 & 5-9
Σάββατο: 9-3. θα τηρηθεί το εορταστικό ωράριο. Και φέτος οι εθελόντριές μας, σχολεία, ομάδες και σύλλογοι, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις έχουν ετοιμάσει και προσφέρει για το παζάρι μας τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους σας. Θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, στεφάνια, πασχαλινές συνθέσεις, κάρτες, γλυκά, κούπες, παιχνίδια και άλλα πολλά.
Κάντε τις αγορές σας από το πασχαλινό παζάρι αγάπης του “Ορίζοντα” και στηρίξτε τις οικογένειες παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο».