Δήλωση Αντώνη Ροκάκη – Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων & Αντιπροέδρου Διεθνών Σχέσεων & Εξωστρέφειας της ΚΕΕΕ

Μια σημαντική επιτυχία για την ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα καταγράφηκε στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με την έγκριση διπλασιασμένου προϋπολογισμού εξωστρέφειας για τη νέα χρονιά, σε σχέση με τον περσινό αλλά και την αρχική εισήγηση για το 2026.
Ο Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και Αντιπρόεδρος Διεθνών Σχέσεων & Εξωστρέφειας της ΚΕΕΕ, δήλωσε:
«Δεσμευόμαστε για ακόμη πιο ισχυρή, δημιουργική και αποτελεσματική παρουσία της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στις διεθνείς αγορές.
Ενισχύουμε τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις, εντατικοποιούμε τις προωθητικές δράσεις εξαγωγών και ενδυναμώνουμε στρατηγικά την παρουσία μας στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»
Ο κ. Ροκάκης ευχαρίστησε θερμά το Επιμελητήριο Αχαΐας, τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Λουλούδη και το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξαιρετική φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας κατατέθηκαν σημαντικές παρεμβάσεις προς την Ελληνική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Αντώνης Ροκάκης τόνισε ότι οι βασικοί άξονες δράσης για την επόμενη περίοδο είναι:
«Εργαζόμαστε καθημερινά για μια Ελλάδα πιο εξωστρεφή, πιο ανταγωνιστική και πιο δίκαιη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας», κατέληξε ο Αντώνης Ροκάκης.




