ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων, συνήλθε δια περιφοράς σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Διονυσίου Μαργαρώνη, τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων.

Ο Διονύσης Μαργαρώνης διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων από το έτος 1983 έως 1987. Εκλεκτό μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων με κύρια δραστηριότητα την εμπορία ετοίμων ενδυμάτων με ένα από τα πλέον γνωστά καταστήματα της πόλης.

Με αγάπη προς τον Επιμελητηριακό θεσμό κατέβαλε ιδιαίτερη προσπάθεια την περίοδο της θητείας του για την δημιουργία Βιομηχανικής περιοχής στον Νομό Χανίων, καθώς επίσης και την ανάγκη εκσυγχρονισμού της υπηρεσίας με τις πρώτες προσπάθειες για την μηχανογράφηση των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.

Επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για την ανάδειξη των προβλημάτων των επιχειρηματιών του Νομού και την παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη του Επιμελητηρίου με κάθε τρόπο.

Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε

1) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

2) Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

3) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε Κοινωφελή Ιδρύματα της Π.Ε. Χανίων

4) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος

5) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

6) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων

Ο Πρόεδρος

Αντώνιος Ροκάκης