ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου στη Γενική Συνέλευση των Εμπόρων των Χανίων.

Με ικανοποίηση συμμετείχα στη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, ο οποίος μετά από τα δύσκολα προηγούμενα χρόνια της πανδημίας επανέρχεται στις ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για τη διαμόρφωση κοινής δράσης στον αγώνα για την Ανάκαμψη της τοπικής μας Οικονομίας.

Στην παρέμβασή μου στη συνέλευση τόνισα ότι είναι σημαντικό που μετά από καιρό εκφράστηκαν στη δημοκρατική θεσμική διαδικασία με αμεσότητα και δημόσιο διάλογο όλες οι προτάσεις, όπως και η κριτική, γιατί μόνο έτσι διορθώνονται παραλείψεις και ανοίγουν νέοι δρόμοι για τον Εμπορικό σύλλογο της πόλης μας.

Ο Εμπορικός κόσμος των Χανίων δεν έχουμε τίποτα να χωρίςουμε μεταξύ μας & έχουμε μόνο κοινά μέτωπα, κοινά προβλήματα που θα τα βρούμε ακόμα πιο πιεστικά σύντομα μπροστά μας. Ενθάρρυνα τη Διοίκηση του Συλλόγου να μην ασχοληθεί με τα μικροπολιτικά, αλλά να εντείνει τη δράση του στα μεγάλα προβλήματα, όπως το Ενεργειακό και ο Πληθωρισμός, που φοβάμαι θα διογκωθούν περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Μετά την υπερψήφιση από τη Συνέλευση των Εμπόρων του Διοικητικού (50 Ναι / 19 Όχι) όπως και του Οικονομικού 52 Ναι /15 Όχι) Απολογισμού (σε μυστική ψηφοφορία) συνεχίζουμε να στηρίζουμε ενωμένοι τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου στο απαιτητικό της έργο για την Ανάκαμψη του τόπου μας.