ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Νίκος Βουρλάκης εξελέγη στο Δ.Σ. της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Νίκος Βουρλάκης, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής, 28/11 στην Αθήνα, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας» (Ε.Σ.Ε.Ε.). Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε. επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Καρανίκας.

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) από το 1994 αποτελεί την τριτοβάθμια οργάνωση του Ελληνικού Εμπορίου, η οποία δημιουργήθηκε από την ανάγκη των μεγάλων τοπικών εμπορικών συλλόγων για συνεργασία και συνένωση δυνάμεων, με στόχο την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του εμπορικού κλάδου. Εκπροσωπεί θεσμικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Διαθέτει στη δύναμή της 17 Ομοσπονδίες, 325 Εμπορικούς Συλλόγους και Συνδέσμους Εμπορικών Αντιπροσώπων από όλη τη χώρα.

Ο κ. Νίκος Βουρλάκης, τόνισε τα εξής: «Η επανεκλογή μου στο Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. δίνει συνέχεια στην εκπροσώπηση  των πολύ μικρών και αυτοαπασχολούμενων εμπορικών επιχειρήσεων. Η διεκδικητική αγωνιστική κατεύθυνση που εκφράστηκε μέσα από τα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων έχει συνέχεια και σε αυτή την συνέχεια θα βαδίσουμε στα επόμενα 3 χρόνια μέσα στο Δ. Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε.»