ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξεκίνησαν από την Παλαιόχωρα τα «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΗ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ».

Σήμερα, από την Παλαιόχωρα ξεκίνησαν δυναμικά οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων σε όλες τις εμπορικές αγορές της περιφερειακής ενότητας τις επόμενες εβδομάδες με τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» με τη συμμετοχή σημαντικών Χανιωτών καλλιτεχνών. Ο Μάνος Μαλαξιανάκης στον εξωτερικό χώρο της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων ξεσήκωσε με τα τραγούδια του τους καταναλωτές της Παλαιόχωρας, προσφέροντάς τους παράλληλα μια ακόμα ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους στην εορταστική Αγορά της πόλης του νότου των Χανίων.

Από πλευράς του Δήμου Καντάνου – Σελίνου στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος,  κ. Μανώλης Κουκουλάς, ενώ από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου της Παλαιόχωρας έδωσε το παρόν ο  πρόεδρος, κ. Μανώλης Κληρονομάκης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Από την πρώτη στιγμή δέσμευση της Διοίκησής μας υπήρξε να μην αφήσουμε την περιφέρεια του τόπου μας στη δεύτερη ταχύτητα των δράσεων του Επιμελητηρίου Χανίων. Προτεραιότητά μας είναι οι μικρότερες, απομακρυσμένες από την πρωτεύουσα πόλεις των Χανίων, και για το λόγο αυτό ξεκινάμε σήμερα από την Παλαιόχωρα το μουσικό ταξίδι μας σε όλες τις Αγορές της περιφερειακής μας ενότητας μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου. Ευχαριστούμε θερμά για τη σημερινή μαζική παρουσία σας γιατί μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τη δράση μας για την Ανάκαμψη του υπέροχου νότου του τόπου μας».

Το Επιμελητήριο Χανίων είχε μεριμνήσει για την ασφάλεια των καταναλωτών μέσα από διαρκή ενημερωτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας, όπως και από ειδικές σημάνσεις στη σκηνή με την προτροπή στους θεατές να τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις και να φορούν τη μάσκα τους.

Οι εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Χανίων «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» πραγματοποιούνται με τη στήριξη της «Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων» και των Εμπορικών Συλλόγων Χανίων, Κισσάμου και Παλαιόχωρας, ενώ έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των δήμων Χανίων, Κισσάμου και Καντάνου-Σελίνου.