ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση συμμετοχής στη 2η φάση της έρευνας αναγκών Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Παρατηρητήριο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης

Με επιστολή του προς τα Επιμελητήρια της Κρήτης το Παρατηρητήριο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης  προσκαλεί τις “μεμονωμένες” τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού να συμμετάσχουν στη 2η φάση της έρευνας αναγκών Τουριστικών Επιχειρήσεων 2021.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Το Παρατηρητήριο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, προχωρώντας στην επόμενη φάση διερεύνησης και αξιολόγησης των αναγκών των επαγγελματιών και επιχειρηματιών του τουρισμού στην Κρήτη, σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά στη 2η φάση της έρευνας αναγκών των δυνητικών χρηστών, συμπληρώνοντας   την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα:

https://forms.gle/n8d8vE7urBmTXrHu8

Στην παρούσα φάση, ζητείται από τις “μεμονωμένες” τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού να συμπληρώσουν το διαδικτυακό ερωτηματολόγιο, με σκοπό να καταγραφούν σε μεγαλύτερο βάθος οι προκλήσεις, τα προβλήματα και οι απόψεις των ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν την τουριστική βιομηχανία στην Κρήτη.
Συνολικά χρειάζονται επτά με οχτώ λεπτά για να συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο. Το σύνολο των στοιχείων που θα συλλεχθούν, θα χρησιμοποιηθούν με εμπιστευτικό τρόπο και θα παραμείνουν ανώνυμα.

Η ηλεκτρονική φόρμα θα παραμείνει ανοικτή και προσβάσιμη έως 20 Νοεμβρίου 2021, γι’ αυτό παρακαλούμε για την όσο το δυνατό πιο άμεση ανταπόκρισή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη σημαντική συμβολή σας.

Για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο ή περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε (είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τους επικεφαλής της ομάδας εργασίας από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο:

Νίκος Αλεξάκης

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου,

Διεύθυνση Τουρισμού

Τηλ.:2813400390, 2813400382

Email: tourism-heraklion@crete.gov.gr

 

Αλέξανδρος Αποστολάκης

Αν. Καθηγητής,

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο,

Τηλ.: 2810379621, 2810379616

Email: tourismobservatory@hmu.gr»