ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μανώλης Κοτσάκης εξελέγη στο Δ.Σ. της Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών (ΕΟΒΕΑΜΜ).

Ο Πρόεδρος του «Συνδέσμου Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Επισκευαστών Φρένων Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Ν. Χανίων», κ. Μανώλης Κοτσάκης, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων, μετά από την ψηφοφορία που διεξήχθη στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ, εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  «Ενιαίας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Επισκευαστών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων Μοτοσυκλετών» (ΕΟΒΕΑΜΜ).

Η ΕΟΒΕΑΜΜ αποτελεί τον πανελλήνιο αντιπροσωπευτικό φορέα των συνεργείων επισκευής και συντήρησης των αυτοκινήτων οχημάτων, μηχανημάτων, μοτοσυκλετών και μηχανών θαλάσσης, με μέλη 56  Πρωτοβάθμια Σωματεία, 18.000  Ανεξάρτητα Συνεργεία Ειδικότητας και 80.000 Εργαζόμενους Τεχνίτες Αυτοκινήτου. Η Ομοσπονδία αποτελεί μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) και του «Διεθνούς Συνδέσμου Επισκευαστών Αμαξωμάτων-AIRC».

Ο κ. Μανώλης Κοτσάκης, τόνισε τα εξής: «Η εκλογή μου στη Διοίκηση σε μια από τις πλέον μαζικές Ομοσπονδίες της χώρας, δυναμώνει τη φωνή των εκατοντάδων Χανιωτών συναδέλφων μου, οι οποίοι σε μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις των τελευταίων δεκαετιών, οφείλουμε να παλέψουμε με σχέδιο και ενότητα για την επιβίωση των συνεργείων μας».