ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση για την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Επιμελητήριο Χανίων, αξιοποιώντας το μνημόνιο συνεργασίας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (Κ.Ε.Ε.Ε.) με την ΔΕΘ Α.Ε., ενημερώνει τις επιχειρήσεις  – μέλη του ότι μπορούν να συμμετέχουν στην 85η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με δικό τους  χώρο (ίχνος εδάφους) στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου, με σημαντικά μειωμένο το συνολικό κόστος συμμετοχής. Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις  – μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων είναι δικαιούχοι προσφοράς μειωμένης τιμής ενοικίασης χώρου εντός του περιπτέρου του.

Το συνολικό κόστος που εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, περιλαμβάνει: παραχώρηση εκθεσιακού χώρου σε δομή τύπου 2, κλιματισμό, γενική φύλαξη, καθαριότητα. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή – ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού επιβαρύνει αποκλειστικά τους χρήστες. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες.

Το Επιμελητήριο Χανίων θα φιλοξενηθεί σε ένα εκ των περιπτέρων 2 ή 3, όπου θα φιλοξενηθούν στο σύνολό τους τα Επιμελητήρια της χώρας. Η επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον και τη δυναμικότητα των επιχειρήσεων. Προϋπόθεση εξέτασης της δυνατότητας συμμετοχής, αποτελεί η ταμειακή ενημερότητα των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου.

Τιμώμενη Χώρα της διοργάνωσης θα είναι η Ελλάδα, ενώ πέραν του χαρακτήρα της ως έκθεσης B2C, B2B και B2G (Business to Government), η 85η ΔΕΘ θα δώσει έμφαση και στην κυκλική οικονομία με σχετικές δράσεις, ενώ θα έχει έντονο και το στοιχείο του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας.

Οι επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χανίων που επιθυμούν να συμμετέχουν στην 85η ΔΕΘ, καλούνται να εκδηλώσουν έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου  2021 το ενδιαφέρον τους, στο email :  epimel@chania-cci.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων: τηλ. 28210 52329 κ. Βασιλική Ζερβουδάκη και κ. Αριστέα Ριτζάκη και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΔΕΘ ΕΔΩ.