ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Χανιά με Μέλλον» | Η Επιχειρηματική Κοινότητα των Χανίων στη Νέα Ψηφιακή Εποχή.

Το Επιμελητήριο Χανίων Προσφέρει Δωρεάν «Ηλεκτρονικό Ράφι» & Πανελλαδική Προβολή Στηρίζοντας Εμπράκτως Όλες τις Χανιώτικες Επιχειρήσεις  

Ακόμα και οι Χανιώτικες Επιχειρήσεις που ήδη Διαθέτουν eSHOP Αποκτούν Δωρεάν Πρόσβαση σε μια από τις Μεγαλύτερες Ψηφιακές Αγορές της Ελλάδας – Directmarket.gr – στην οποία Δραστηριοποιούνται 1.600 Εταιρίες και 1.600.000 Προϊόντα 

‘Αμεση Λειτουργικότητα για Όλες τις Επιχειρήσεις Στο Διαδίκτυο και για την Υποστήριξη της Έκτακτης Εμπορικής Διαδικασίας της Καραντίνας «Παράδοση Εκτός/ Click Away»

 

Το Επιμελητήριο Χανίων πραγματοποιεί ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση του στρατηγικού ψηφιακού του σχεδιασμού, «Χανιά με Μέλλον». Σε μια από τις πλέον κρίσιμες περιόδους για το Αύριο της Χανιώτικης Επιχειρηματικής Κοινότητας, εξαιτίας των σκληρών και πολυεπίπεδων συνεπειών της πανδημίας Covid-19, το Επιμελητήριο μετά από εντατική προετοιμασία είναι προετοιμασμένο να προσφέρει δωρεάν μια ολοκληρωμένη, άμεση και ευέλικτη λύση Καινοτομίας σε όσες Χανιώτικες επιχειρήσεις δεν έχουν δημιουργήσει το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Με τον τρόπο αυτό προσφέρει στα μέλη του ένα κρίσιμο εργαλείο για την αναβάθμιση της Ανταγωνιστικότητας και της Εξωστρέφειάς τους.

Όλες οι Επιχειρήσεις  μπορούν άμεσα και ΔΩΡΕΑΝ να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις, αξιοποιώντας ευέλικτα όλους τους δυνατούς τρόπους. Το Επιμελητήριο Χανίων δημιουργεί σήμερα για όλα τα μέλη του ένα Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο (e-Mall) εξωστρέφειας, προσφέροντας με ψηφιακή σύνδεση μόνο σε ένα σημείο:

  • “Ηλεκτρονικό Ράφι” στην Χανιώτικη Ηλεκτρονική Αγορά gr/Νομού Χανίων: για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας και ταυτόχρονα με το ίδιο ακριβώς προφίλ και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr για μεγαλύτερη εξωστρέφεια της κάθε τοπικής επιχείρησης. Ένα ψηφιακό ράφι προβολής των τοπικών επιχειρήσεων & προϊόντων Λιανικής-Χονδρικής στα Ελληνικά και Αγγλικά.
  • Παράδοση Εκτός/ Click Away: για ηλεκτρονική προβολή των Χανιώτικων προϊόντων στην ηλεκτρονική αγορά και ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα, σύμφωνα με τις έκτακτες κυβερνητικές αποφάσεις αντιμετώπισης της πανδημίας.

Το Επιμελητήριο Χανίων αναλαμβάνει τη στρατηγική πρωτοβουλία σε συνεργασία με μια από τις πλέον καταξιωμένες και δυναμικές ηλεκτρονικές αγορές Directmarket.gr με στόχο να στηρίξει εμπράκτως τις τοπικές επιχειρήσεις σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, προσφέροντας άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση ΔΩΡΕΑΝ στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές. Η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί από το μέλος του κορυφαίου Ελληνικού ομίλου Πληροφορικής “SingularLogic”, εταιρία “KNOWLEDGE”. Απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

  • τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου
  • όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να προβληθούν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους και μέσα από την Ηλεκτρονική Αγορά (ένα σύγχρονο Marketplace) gr

To Directmarket.gr αποτελεί τη σύγχρονη εξέλιξη μιας Επιμελητηριακής πρωτοβουλίας, η οποία στηρίζεται δυναμικά και από το Επιμελητήριο Χανίων και στην οποία σήμερα συμμετέχουν σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από  1.600.000 προϊόντα.

 

Oι Χανιώτικες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα από άμεσα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις στη διεύθυνση Directmarket.gr ακολουθώντας την επιλογή Ξεκινήστε τώρα το δικό σας κατάστημα στο DIRECT MARKET” και “Online Εγγραφή”. Επίσης πρόσβαση και εγγραφή στη ίδια υπηρεσία μπορεί να έχουν μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Χανίων www.chania-cci.gr και το banner  “Ηλεκτρονική Αγορά”.

Η έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα καθοδηγήσει τους Χανιώτες επιχειρηματίες μετά την ηλεκτρονική τους εγγραφή σε οποιαδήποτε απορία τους και θα σας υποστηρίξει για να ξεκινήσουν ή να αυξήσουν τις πωλήσεις τους από σήμερα:

Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς Directmarket

info@directmarket.gr

2610 452820 (Δευ-Παρ:9:00-17:00)