ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Chania Always Pure”: Ένα δυνατό μήνυμα, μια νέα καμπάνια, ένας αγαπημένος ασφαλής προορισμός.

Τα Χανιά είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις της πατρίδας μας και ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς όχι μόνο των Ελλήνων αλλά και όλου του κόσμου. Τα Χανιά παραμένουν από τους πιο «καθαρούς», υγειονομικά ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς στον πλανήτη. Γιατί όλοι οι άνθρωποι στον τόπο αυτό προετοιμάστηκαν, έλαβαν κάθε αναγκαίο μέτρο προστασίας και συνεχίζουν να εργάζονται γι’ αυτόν το σκοπό: Για να είναι τα Χανιά «πάντα καθαρά», «always pure». Την επιτυχημένη αυτή προσπάθεια προβάλλει, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η νέα καμπάνια του Επιμελητηρίου Χανίων και η Sky Express την στηρίζει. Απολαύστε παρακάτω το κεντρικό video της καμπάνιας, ταξιδέψτε νοητά στις παραλίες, στη μαγική γαστρονομία και τη ζεστή φιλοξενία των Χανίων. Κλείστε το εισιτήριό σας για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία εδώ.

H Sky Express στηρίζει την καμπάνια του ΕΒΕΧ «CHANIA: Always pure»

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου Χανίων στέκεται η Sky Express στηρίζοντας με τα δικά της μέσα την καμπάνια «CHANIA: Always pure».
Στόχος της καμπάνιας είναι η προβολή της υγειονομικής ασφάλειας και της ελκυστικότητας των Χανίων στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά και η ανάδειξή τους ως ιδανικού προορισμού, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Η Sky Express, εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, πριν επεκταθεί σε 34 εγχώριους προορισμούς, στηρίζει την καμπάνια του Επιμελητηρίου συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω προβολή των Χανίων και των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους για κάθε επισκέπτη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της.
Η εταιρεία συμμετείχε στην παρουσίαση της καμπάνιας «CHANIA: Always pure» και θα την προβάλει μέσα από τα δικά της δίκτυα επικοινωνίας, την ιστοσελίδα της Sky Express και τα Social Media της με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της εκστρατείας, η οποία φιλοδοξεί να προβάλει τα Χανιά σε πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ταξιδιώτες.


Ο γενικός διευθυντής της Sky Express Γιώργος Λιάπης δήλωσε:
«H Sky Express έχει ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη. Από εδώ ξεκινήσαμε και με την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας καταφέραμε να πετάμε κάθε μέρα ψηλότερα. Εδώ αναπτύσσεται σήμερα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του ομίλου μας, με την εταιρία Terra Creta που εδρεύει στα Χανιά καθώς και τις εταιρίες SkyServ και Swissport, που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Χανίων.
Τα Χανιά μας έχουν στηρίξει με την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξη αυτή τούς την ανταποδίδουμε συμβάλλοντας στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να προβάλει την ασφάλεια και την ελκυστικότητα των Χανίων.
Με τη συνεργασία όλων μας και με την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, τα Χανιά θα ξεπεράσουν την κρίση και θα ενισχύσουν τη θέση τους ως ένας πανέμορφος και ασφαλής προορισμός».