ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεργασία ΟΑΚ-ΕΒΕΧ για την στήριξη των επιχειρηματιών και την προβολή των Χανίων.

Την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας και της προβολής των Χανίων σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο συζήτησαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης με τον Διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρη Παπαδογιάννη. Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαίου στα γραφεία του ΟΑΚ στην Αγιά τέθηκαν οι βάσεις σε μία σειρά θεμάτων συνεργασίας που δρομολογείται μεταξύ των δύο φορέων.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης συνεχάρη παράλληλα τον κ. Παπαδογιάννη για την ανάληψη των καθηκόντων του επισημαίνοντας ότι «είναι ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει τη θετική γνώμη του συνόλου του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων.
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. υπογράμμισε ότι «ο οργανισμός θα είναι ενεργός συμπαραστάτης στην προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας και θα σταθεί αρωγός στο ΕΒΕΧ, ως φορέας επιχειρηματικότητας και σε όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν, προς αυτή την κατεύθυνση».
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, κ. Δώρα Κυριακάκη, και οι κκ. Μιχάλης Μαυριδάκης και Ανδρέας Φυντικάκης.

Συνάντηση προέδρου και μελών ΔΣ ΕΒΕΧ με το νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.

Στο μεταξύ συνάντηση με το νέο πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων Δημήτρη Βιριράκη, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, είχε κλιμάκιο του Επιμελητηρίου Χανίων, με επικεφαλής τον πρόεδρό του Αντώνη Ροκάκη.
Η συνάντηση, που έγινε στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, είχε ενημερωτικό χαρακτήρα για θέματα θαλάσσιου τουρισμού, κρουαζιέρας, κ.λπ.
Στη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν και οι αναπτυξιακές προοπτικές, που αφορούν τις λιμενικές εγκαταστάσεις του Νομού Χανίων, βασικό μοχλό οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής.
Εκ μέρους της διοίκησης του ΕΒΕΧ συμμετείχαν οι κκ. Νίκος Ηλιάκης και Αντρέας Φυντικάκης.