ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΕΒΕΧ ζητά συμμετοχές για την Food Expo 2020.

Το Επιμελητήριο Χανίων έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των Χανιώτικων Προϊόντων και την στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών καλεί τα μέλη του, να δηλώσουν εφόσον ενδιαφέρονται συμμετοχή, στην έκθεση  FOODEXPO GREECE 2020 που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα 7-9 Μαρτίου 2020.

Οριστικοποιώντας το ενδιαφέρον της, κάθε επιχείρηση αποδέχεται το κόστος συμμετοχής το ύψος του οποίου θα κριθεί από τις συμμετοχές. Εφόσον το παρόν επιστραφεί στις αναγραφόμενες ηλεκτρονικές διευθύνσεις με συμπληρωμένα τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία, αυτό αποτελεί εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή. Το minimum τετραγωνικών ανά περίπτερο θα είναι 6 τ.μ.

Στοιχεία επιχείρησης

Επωνυμία:

ΑΦΜ:

Διεύθυνση:

Προϊόν:

Υπ. Επικοιν:

Τηλ:

Κιν:

e-mail:

www….

Τετραγωνικά μέτρα που επιθυμείτε (6,9 ή 12): 

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία τους στο  e-mail:  epixeirin@chania-cci.gr έως τις 30 Δεκεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους  είναι η ταμειακή του ενημερότητα. Επιχειρήσεις που επιχορηγούνται  ήδη  από την Αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης  δεν μπορούν να επιχορηγηθούν και από το Επιμελητήριο. Κάθε μέλος του ΕΒΕΧ δύναται να επιχορηγηθεί για συμμετοχή σε έκθεση εσωτερικού μία φορά το χρόνο. Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στο τηλέφωνο 28210-52329  καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.