ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημερωτική εκδήλωση και B2B για τις προοπτικές της αγοράς της Μολδαβίας | Στο ΕΒΕΑ τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου.

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 9:30 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 5ος όροφος, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την οικονομία της Μολδαβίας από την Μολδαβική Αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της χώρας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ελλήνων επιχειρηματιών για τις προοπτικές και τις δυνατότητες που παρουσιάζει η εν λόγω αγορά, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές (B2B meetings) μεταξύ Ελλήνων και Μολδαβών επιχειρηματιών, με σκοπό την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας.

Οι επιχειρήσεις από την Μολδαβία δραστηριοποιούνται στον κλάδο συσκευασίας τροφίμων και κρασιών, αλλά και εμπορίας κρασιών. Αναλυτικά στοιχεία για την οικονομία της Μολδαβίας μπορείτε να βρείτε εδώ: http://invest.gov.md/.

Παρακαλείσθε, εφόσον ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση και να έχετε επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω αποστολής, όπως αποστείλετε συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210 3382342, 210 3382466 – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ.