ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από τις δράσεις του Επιμελητηρίου Χανίων | «Πόλος έλξης» τα Χανιά το τριήμερο 1,2 και 3 Νοεμβρίου | 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ, Συνέλευση ΚΕΕΕ, Διακρατική Συνάντηση INNOVAGRO, Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Κρήτης , Συνέλευση, Ελληνοκυπριακού Δικτύου Επιμελητηρίων και Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.

“Το τριήμερο 1,2 και 3 Νοεμβρίου με μια σειρά πολλαπλών δράσεων τα Χανιά θα γίνουν το επίκεντρο του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου.

Η τοποθέτηση των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα στη θέση που τους ανήκει στον επιχειρηματικό χάρτη είναι ο σκοπός του Επιχειρηματικού Φόρουμ που διοργανώνει για 2η χρονιά φέτος το Επιμελητήριο Χανίων τηρώντας την υπόσχεση του για καθιέρωση του ως θεσμού”.

Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου στην αίθουσα ΔΣ του ΕΒΕΧ. Σαράντα πέντε (45) διακεκριμένοι εισηγητές θα καλύψουν τα πάνελ των διήμερων εργασιών του φόρουμ θέμα του οποίου είναι «Γη, Προορισμός, Πολιτισμός», είπε ο κ. Ροκάκης, ενώ workshops έρχονται να προσφέρουν στους Χανιώτες επιχειρηματίες μια διαφορετική έως συναρπαστική διάσταση και προσέγγιση της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα για πρώτη φορά στην ιστορία του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, ενώ εταίροι του Ευρωπαϊκού προγράμματος  Innovagro θα βρεθούν στην πόλη μας για την καθιερωμένη συνέλευσή τους και με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της τοπικής Κρητικής κουζίνας.

Ταυτόχρονα, στο Επιμελητήριο θα συνεδριάσουν το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Κρήτης, το Ελληνοκυπριακό Δίκτυο Επιμελητηρίων, αλλά και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών.

Από αυτό το ραντεβού με το επιχειρείν της νέας εποχής, τόνισε καταλήγοντας ο κ. Ροκάκης, δεν πρέπει να λείψει κανείς! Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Φόρουμ. Η ενημέρωση και το updating άλλωστε, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχουν! Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη”.