ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με διοργανωτή το Επιμελητήριο και παρουσία της πρέσβειρας της Κίνας | Εκδήλωση για την υποδοχή Κινέζων τουριστών στην Κρήτη.

«Ο δρόμος της προσέγγισης του τουριστικού κύματος από την Κίνα» θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στο ΕΒΕΧ από τον «Welcome Chinese» το φορέα που πιστοποιεί επιχειρήσεις και οργανισμούς, για την υποδοχή Κινέζων τουριστών.

Η εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθεί και η πρέσβειρα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zhang Qiyue θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων «Δ. Γαγάνης» του Επιμελητηρίου (4ος όροφος) ενώ κατά την διάρκεια της ο εκπρόσωπος του «welcome Chinese» στην Ελλάδα Ηλίας Παπαγεωργίου θα μιλήσει για το πρόγραμμα και την σημασία του στην προσέλευση Κινέζων Τουριστών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν «Ο πολιτισμός ως πόλος έλξης τουριστών από την Κίνα», «Ψηφιακή Ξενάγηση και Πληροφόρηση» και «Χρήση των Κινεζικών τρόπων πληρωμής – απαραίτητη προϋπόθεση για την τουριστική ανάπτυξη»

Την έναρξη των εργασιών της εσπερίδας στις 5:30 το απόγευμα θα κάνει με ομιλία της η Πρέσβειρα της Κίνας κ. Qiyue ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις των παρευρισκομένων στον υπεύθυνο του «Welcome Chinese» κ. Παπαγεωργίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες ενώ θα δοθεί και συνέντευξη τύπου την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου.

Για ενημέρωση μέσω messenger μπείτε στο σύνδεσμο: http://bit.ly/eventwcchania