ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Α. Ροκάκης: «Αρωγός το ΕΒΕΧ στα σωματεία που παλεύουν για την προστασία των μελών τους» | Τη γενική συνέλευση της ΟΕΒΕΝΧ χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Λύσεις για φορολογικό και ασφαλιστικό τα «αγκάθια» για την λειτουργία των μελών της διεκδικεί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Χανίων όπως επισημάνθηκε κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης της που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων.

Στην γενική συνέλευση έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για το 2018, παρουσιάστηκε η έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής, συζητήθηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2018 και έγινε συντονισμός των επόμενων κινήσεων της ΟΕΒΕΝΧ.

Την Γ.Σ. χαιρέτησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης ο οποίος είπε τα εξής:

«Καταρχήν, να ευχηθώ σε όλες και όλους Καλή Χρονιά!

Θυμάμαι ότι και πέρσι από αυτό το βήμα, κατά την διάρκεια της εκλογικής σας διαδικασίας, έκανα έναν από τους πρώτους μου χαιρετισμούς ως νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και όπως καταλαβαίνετε, είναι κάτι που μένει στην καρδιά μου ως κάτι ιδιαίτερο.

Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ενθυμούμενος ότι τότε είχα τονίσει την ανάγκη της συμμετοχής, συνεχίζω να θεωρώ πως αυτός είναι ένας εκ των βασικότερων στόχων που οφείλουμε να έχουμε πάντα στο επίκεντρο και να παλεύουμε για την επίτευξή του. Να μην σταματάμε και να μην επαναπαυόμαστε στα πρόσκαιρα αποτελέσματα ή αριθμούς…

Είμαι σίγουρος πως τόσο η σημερινή διοίκηση του ΟΕΒΕΝΧ, όσο και όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας θα κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα από την ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και κινήσεις τους.

Από την άλλη πλευρά, το Επιμελητήριο Χανίων και η Διοίκησή του στέκονται και θα είναι αρωγοί στην επίτευξη αυτού του στόχου. Πάνω απ’ όλα αρωγοί σε όλα τα σωματεία που παλεύουν για την προστασία των μελών τους, αλλά και την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους οριζόντων.

Και πάλι σας εύχομαι καλή χρονιά!»