ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Προστατεύουμε το σπίτι μας, ζούμε καλύτερα» | Δήλωση προέδρου ΕΒΕΧ σε διεθνές συνέδριο στο ΜΑΙΧ.

Ο εντοπισμός ορθών πρακτικών, η τόνωση της διασυνοριακής συνεργασίας, η ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών ευκαιριών και η προώθηση της πράσινης και μπλε αειφόρου ανάπτυξης είναι μεταξύ άλλων οι στόχοι του διεθνούς συνεδρίου «CirCIE 2018» με θέμα τις προκλήσεις για τα νησιά στην εποχή της Κυκλικής Οικονομίας, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ολοκληρώνεται αύριο στις εγκαταστάσεις του ΜΑΙΧ στα Χανιά.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης αφού έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές και το πάντα φιλόξενο ΜΑΙΧ, δήλωσε μεταξύ άλλων στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου:

«Στοχεύουμε σε μια επιχειρηματικότητα φιλική προς το περιβάλλον, κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς. Το εν λόγω συνέδριο έχει να μας δώσει την αναγκαία γνώση και ερεθίσματα, ώστε να αφυπνίσουμε τις δυνάμεις μας, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και την ενεργοποίηση νέων βιώσιμων πολιτικών, που θα στοχεύουν στην πράσινη ανάπτυξη. Προστατεύουμε το σπίτι μας, ζούμε καλύτερα».