ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από το Ε.Β.Ε.Χ και τον Δήμο | Εκδήλωση για την τουριστική προβολή των Χανίων στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Εκδήλωση για την τουριστική προβολή των Χανίων συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και το Επιμελητήριο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών  “Ελ. Βενιζέλος” (Αίθουσα αναχωρήσεων Hall 3).

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρωτότυπο πρόγραμμα γνωριμίας του επιβατικού κοινού με δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, με την επωνυμία “Fly me to the moon”, και διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά στον Διεθνή Αερολιμένα, σε συνεργασία με την πλατφόρμα πολιτισμού «elculture».

Στο πλαίσιο της ανάδειξης και προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του ο Δήμος Χανίων και το Ε.Β.Ε.Χ. διοργανώνουν εκδήλωση γευσιγνωσίας, που θα περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα των Χανίων και θα πλαισιωθεί με μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Παράλληλα σε δύο μεγάλες οθόνες θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό (βίντεο και φωτογραφίες) με στιγμιότυπα από το Δήμο, ενώ θα δοθούν και συμβολικά αναμνηστικά δώρα στους επισκέπτες, ώστε να έρθουν σε επαφή με τον προορισμό των Χανίων.

Το Επιμελητήριο Χανίων θα εκπροσωπήσουν στην εκδήλωση ο πρόεδρος του φορέα Αντώνης Ροκάκης, το μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Δημήτρης Μουντάκης και ο πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος και μέλος του ΔΣ, Νίκος Σεληνιωτάκης.