ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσιάστηκαν τα τρία νέα προγράμματα: «Ψηφιακό βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός» | Αντώνης Ροκάκης: «Η εποχή είναι πλέον “digital” και οι επιχειρήσεις πρέπει να πρωτοστατήσουν»

Για τους στόχους των προγραμμάτων «Ψηφιακό βήμα», «Ψηφιακό Άλμα» και «Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός» ενημέρωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιουλίου τους ενδιαφερόμενους, στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.

Στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Αναπτυξιακή Κρήτης και το ΕΒΕΧ, ο υπεύθυνος των προγραμμάτων από την “Αναπτυξιακή Κρήτης”, Ε. Νικολακάκης παρουσίασε τα προγράμματα αναλύοντας στους παρευρισκόμενους όλες τις πτυχές τους.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ, Αντώνης Ροκάκης και μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου όπως και ενδιαφερόμενοι για τα νέα προγράμματα.

Στη δήλωση του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αντώνης Ροκάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή παρουσίαση των τριών ευρωπαϊκών προγραμμάτων είναι σημαντική καθώς μέσω αυτών δίνεται ένα «ψηφιακό άλμα» στις επιχειρήσεις βοηθώντας τες να εξελιχθούν και να προσαρμοστούν στις ανάγκες της νέας ψηφιακής εποχής. Μέλημα όλων μας είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών, ώστε να καταφέρουμε την απορρόφηση των προγραμμάτων. Η εποχή πλέον είναι “digital” και οι επιχειρήσεις πρέπει να πρωτοστατήσουν!»

Οι τρείς νέες δράσεις παρουσιάστηκαν λεπτομερώς, ενώ αναλύθηκε η διαδικασία ένταξης που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στα προγράμματα.

Στη συνέχεια επισημάνθηκαν τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερη προσοχής, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να πετύχουν έναν υψηλό βαθμό κατά την αξιολόγηση του έργου τους.

Στη τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν πλήθος ερωτήσεων και αποριών από τους παρευρισκόμενους, οι οποίες καλυφθήκαν πλήρως από τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν στο Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, στο 801 11 36 300 από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ., καθώς μπορούν να ανατρέξουν και στα ακόλουθα link:

http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=40&cs

http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=39&cs

http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=41&cs