ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση προέδρου ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη για την Ellinair.

 «Καλωσορίζουμε την αεροπορική εταιρία Ελληνικών Συμφερόντων Ellinair, πιστεύοντας ότι μια νέα εποχή στη διασύνδεση των Χανίων με άλλες περιοχές του κόσμου ξεκινά.

Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους της Ellinair στο Επιμελητήριο Χανίων στις 27 Απριλίου, προκειμένου να συζητήσουμε τις προοπτικές της εταιρίας στο νομό μας, ήμουν σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα ευοδωθεί.

Η «αχανής» αγορά της Ρωσίας θα έχει πολλαπλά οφέλη για τα Χανιά, κάτι που γνωρίζαμε και επιζητούσαμε εξαρχής: το άνοιγμα αυτής της μεγάλης αγοράς, την απευθείας διασύνδεση Χανίων-Μόσχας και φυσικά το χτίσιμο μιας σταθερής εμπορικής και τουριστικής σχέσης.

Βήμα- βήμα χτίζουμε μια νέα εποχή για τα Χανιά, ο «χάρτης των επισκεπτών» μας μεγαλώνει, το brand name μας ισχυροποιείται διεθνώς. Βέβαια, δεν εφησυχάζουμε, αλλά αντιθέτως συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, ώστε να θωρακίσουμε τα Χανιά ακόμη περισσότερο, με πιο πολλές αεροπορικές εταιρίες, νέα δρομολόγια, νέες αγορές… Άλλωστε, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι «τα αγαθά κόποις κτώνται» και εμείς θέλουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να νιώθουμε ότι οι κόποι μας επιβραβεύονται από τα αποτελέσματα».