ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος επιτρέπει την ενίσχυση ρευστότητας των επιχειρήσεων. Επισημάνσεις σε εκδήλωση στο ΕΒΕΧ.

Ένας από τους κλάδους με σημαντικές προοπτικές για την αναζήτηση, την εξωστρέφεια και την καινοτομία είναι ο τουρισμός στην Κρήτη και η EUROBANK θα τον ενισχύσει και θα στηρίξει την τοπική και την Εθνική Οικονομία στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στους επιχειρηματίες των Χανίων να αναπτύξουν όλα τα θέματα που τους απασχολούν στο πλαίσιο  της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, η Τράπεζα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο διοργάνωσε ειδική εκδήλωση κατά την διάρκεια της οποίας οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα ανώτατα στελέχη της Τράπεζας.

Όπως επεσήμαναν τα Τραπεζικά στελέχη σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι η έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η EUROBANK θα συνεχίσει τις δυναμικές πρωτοβουλίες της για την ενίσχυση της υγιούς και εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικότητας με σεβασμό στις ανάγκες όλων των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρηματιών, αλλά και την περαιτέρω εμβάθυνση των διαχρονικών δεσμών της με την τοπική κοινωνία.

Κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαΐου στην αίθουσα διαλέξεων «Δ. Γαγάνης» του ΕΒΕΧ ήταν  «Business Banking-Τουρισμός 2018» ενώ τα θέματα που αναλύθηκαν Μισθοδοσίες/Ασφάλειες, POS/Εισπράξεις, Χρηματοδοτήσεις, Ψηφιακή Επικοινωνία, Καταθέσεις και Υπηρεσίες ΕΣΠΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του ΕΒΕΧ το μέλος της Διοίκησης και Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Μουντάκης.