ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστούν το ΕΒΕΧ | Οι διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης του Μπαχρέιν.

«Με ενεργό και αποτελεσματικό τρόπο συμμετείχατε στην 5η διεθνή έκθεση του Μπαχρέιν   γι’ αυτό δεχτείτε την ευγνωμοσύνη και τις  ευχές μας για επιτυχία και ευημερία στις δράσεις του Επιμελητηρίου Χανίων».

Αυτό επισημαίνει μεταξύ άλλων η ομάδα BIGS (διοργανώτρια του Bahrain International Garden Show) σε ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στο Επιμελητήριο υπογραμμίζοντας ότι με χαρά θα αναμένει την συμμετοχή του ΕΒΕΧ και το 2019.

Στην πολυσέλιδη επιστολή της BIGS στην αγγλική γλώσσα που συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνονται στιγμιότυπα από τα Β2Β του ΕΒΕΧ και το ελληνικό περίπτερο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ως η μοναδική εθνική συμμετοχή την Ελλάδα στην διεθνή έκθεση συμμετέχοντας με το δικό του περίπτερο “Chania Values” στοχεύοντας  στην τουριστική προβολή του νομού και στην προβολή των τοπικών προϊόντων.

Αναφορικά με την έκθεση – η οποία έγινε υπό την αιγίδα του Βασιλιά του Μπαχρέιν – και τις συμμετοχές, της οι διοργανωτές αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Η έκθεση καλωσόρισε και φιλοξένησε 158 κορυφαίους διεθνείς εμπορικούς εκθέτες σε χώρο 14.000 τ.μ. Φέτος οι διεθνείς εκθέτες ήταν από το Μαρόκο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ιαπωνία, την Τουρκία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Ρωσία, την Κίνα, τη Γαλλία, την Ινδονησία, τη Συρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αφρική, την Ινδία, την Ηνωμένη Πολιτεία, τη Σαουδική Αραβία, την Ομάν και την Κιργιζία.

Η BIGS φιλοξένησε επίσης εκθέτες από το Βέλγιο, τη Σιγκαπούρη, το Κονγκό, την Κύπρο, την Ιορδανία, την Πολωνία, το Κατάρ, τη Σλοβακία, το Σουδάν, την Ταϊβάν, τον Λίβανο, το Κουβέιτ και τη Γερμανία.

Οι Εκθέτες έμειναν ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την οργάνωση ενώ πολλοί έχουν ξεκινήσει επιχειρηματικές επαφές και επιθυμούν να συμμετάσχουν ξανά στο BIGS 2019.

  • Το 100% των εκθετών ήταν ικανοποιημένοι από την ποιότητα των συμμετεχόντων
  • Το 99% των εκθετών ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους
  • Το 98% των εκθετών ικανοποιημένοι με την οργάνωση εκδηλώσεων
  • Το 59% των εκθετών είχε κρατήσει χώρο για το 2019 πριν κλείσει η φετινή έκθεση.

Περισσότεροι από 48.000 επισκέπτες από τον Κόλπο και την Αραβική περιοχή παρακολούθησαν τα δρώμενα».

BIGS 2018 - Post Show Report final