ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Χανίων ζητά συμμετοχές για την Food Expo 2018.

Το Τμήμα Εξαγωγών και Εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου Χανίων έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την προβολή των Χανιώτικων Προϊόντων και την στήριξη των Χανιωτών Επιχειρηματιών καλεί τα μέλη του, να δηλώσουν εφόσον ενδιαφέρονται, συμμετοχή στην έκθεση  FOODEXPO GREECE 2018 που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα 10-12 Μαρτίου 2018, ώστε να συμπεριληφθούν στην προβλεπόμενη επιχορήγηση.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου που θα βρίσκετε στο Hall 1  παρακαλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο αρχείο. Επίσης γι’ αυτούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν με ανεξάρτητο περίπτερο θα πρέπει να στείλουν αντίγραφο του Συμφωνητικού συμμετοχής τους στο ΕΒΕΧ.

Προϋπόθεση επιχορήγησης κάθε μέλους  είναι η ταμειακή του ενημερότητα. 

Επιχειρήσεις που επιχορηγούνται  ήδη από την Αγροδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης δεν δύναται να επιχορηγηθούν και από το Επιμελητήριο. 

Κάθε μέλος του Επιμελητηρίου δύναται να επιχορηγηθεί για συμμετοχή σε έκθεση εσωτερικού μία φορά το χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι, για το ενιαίο περίπτερο του Επιμελητηρίου παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά συμπληρωμένο και υπογραμμένο με σφραγίδα της επιχείρησης,  το επισυναπτόμενο έγγραφο συμμετοχής τους στο e-mail:  epimel@chaniacci.gr ή epixeirin@chaniacci.gr   έως την  Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης και την κ. Κωνσταντίνα Ματαλιωτάκη στo τηλέφωνo 28210 52329 εσωτ. 4 καθημερινά 10:00-14:00 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

FOODEXPO_18_ENTYPO_EKTHETON_gr (1)