ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την εκλογική διαδικασία της ΟΕΒΕΝΧ χαιρέτησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Αντώνης Ροκάκης.

«Ως νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων πιστεύουμε ακράδαντα ότι έχουμε να παλέψουμε με δύο βασικούς αντιπάλους: την ελλειπή συμμετοχή και τον αποκλεισμό. Η ΟΕΒΕΝΧ οφείλει να πρωτοστατήσει σε αυτόν τον αγώνα, να δώσει πρώτη το παράδειγμα, να ανοίξει τους ορίζοντές της προς όλα τα σωματεία του νομού, να εντάξει υπό τη σκέπη της όλους τους επαγγελματίες. Κάθε άλλη περίπτωση είναι μη αποδεκτή, επιβεβαίωση αποτυχίας, αντίθετη με το ρόλο που καλούμαστε να έχουμε στην κοινωνία».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων χαιρετίζοντας την εκλογική διαδικασία της ΟΕΒΕΝΧ που διεξήχθη προχθές, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης.

«Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Χανίων για την ανάδειξη του νέου ΔΣ», συνέχισε ο κ. Ροκάκης, «είναι ένα αναφαίρετο και αναγκαίο δικαίωμα της Δημοκρατίας».

«Το Επιμελητήριο Χανίων ως φορέας», κατέληξε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ,  «στηρίζει τόσο τη συμμετοχή, όσο και την ουσιαστική παρέμβαση μέσα από τον ενεργό ρόλο των μελών του στα πράγματα του τόπου, αλλά και σε εθνικό επίπεδο».