ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράδοση – παραλαβή στο ΕΒΕΧ | Αντώνης Ροκάκης: «Ξεκινάμε με πολύ δουλειά, πίστη και όραμα»

Τα «ηνία» του Επιμελητηρίου Χανίων ανέλαβε και επισήμως το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου ο νέος πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης, υπογράφοντας και το σχετικό πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια παράδοσης – παραλαβής στο Γραφείο προέδρου του ΕΒΕΧ.

Ακολούθησε η πρώτη για το 2018 συνεδρίαση του ΔΣ του φορέα και  η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου την οποία ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης και Κυδωνίας και Αποκορώνου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης .

Σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ο κ. Ροκάκης είπε μεταξύ άλλων: «Και τυπικά σήμερα παραλαμβάνουμε τη διοίκηση από την προηγούμενη. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτα απ’ τους στόχους μας. Συνεχίζουμε. Από αύριο το πρωί σηκώνουμε τα μανίκια και ο μόνος μας «αντίπαλος» πλέον είναι τα προβλήματα των επιχειρηματιών του Νομού. Αυτό θα κάνουμε με πολύ δουλειά, πίστη και όραμα».

Με τη σειρά του ο απερχόμενος πρόεδρος ανέφερε: «Με αίσθημα ευθύνης παραδίδουμε την διοίκηση του Επιμελητηρίου στους νέους συναδέλφους μας. Νομίζω ότι είχαμε μια εξαίρετη θητεία και παραδίδουμε ένα φορέα, ο οποίος είναι υγιής και αφήνουμε περίπου στις 300.000 αποθεματικό. Εύχομαι ότι καλύτερο στη νέα διοίκηση, θα είμαστε κοντά, θα βοηθήσουμε σε αυτή τη προσπάθεια γιατί πάνω απ’ όλα αγαπάμε το Επιμελητήριο»