ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο Επιμελητήριο η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

«Η Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η ανάπτυξη του τουρισμού» μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν στην Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στη κλειστή σύσκεψη αρμόδιων φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου στο Επιμελητήριο Χανίων.

“Τρεις είναι οι άξονες για να κερδηθεί το στοίχημα της τουριστικής ανάπτυξης για την Ελλάδα, σημείωσε η υπουργός Τουρισμού. Επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές, αλλά και ευρύτατη προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό”.

Πρόσθεσε δε, ότι, παρά τις ανησυχίες των ανθρώπων του τουρισμού, τα στοιχεία με τα οποία θα κλείσει η φετινή χρονιά θα είναι εντυπωσιακά. Παράλληλα, η κα Κουντουρά στάθηκε στο γεγονός ότι η χώρα μας είναι πλέον προορισμός 365 ημερών, ενώ η τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ που βραβεύτηκε ως η καλύτερη στον κόσμο (σποτάκι) είναι η απόδειξη ότι ο τουρισμός αποτελεί την «ατμομηχανή» της ανάπτυξης για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης έδωσε ως αναμνηστικό δώρο στην Υπουργό ένα κλαδί ελιάς, άκρως συμβολικό για τα προϊόντα της Κρήτης, τα οποία, όπως είπε η κ. Κουντουρά, είναι από τα αναγνωρίσιμα και ποιοτικότερα σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα στο επόμενο Newsletter.