ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Το Μάρκετινγκ στο Facebook” θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης στα Χανιά.

Το Μάρκετινγκ στο Facebook” θέμα ενημερωτικής εκδήλωσης στα Χανιά.

Για πρώτη φορά έρχεται στα Χανιά το παγκόσμιο πρόγραμμα ” Boost Your Business with facebook  ” που έχει ήδη αγγίξει μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο, την Βαρσοβία, την Ρώμη το Παρίσι, το Βερολίνο και την Αθήνα.

“Η συμβολή του Facebook στην ανάπτυξη των Ελληνικών Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜμΕ) και της ψηφιακής οικονομίας στο σύνολό της”, είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  15 Ιουνίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά.

Διοργανωτής, το πρόγραμμα “BOOST YOUR BUSINESS” με την συνεργασία της “ENTERPRISE GREECE”, του Επιμελητηρίου Χανίων, της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων και του Ινστιτούτου CSI  του Μανώλη Σφακιανάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Boost your business: “Στο Facebook, αποστολή μας είναι να δίνουμε στους ανθρώπους τη δύναμη να μοιράζονται και να κάνουν τον κόσμο πιο ανοιχτό, συνδέοντας τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει τη σύνδεση των ανθρώπων με τις επιχειρήσεις που τους ενδιαφέρουν. Αυτός είναι και ο λόγος που το FB δεσμεύεται να βοηθήσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αντιληφθούν τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξή τους”.

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης από την ομάδα του facebook στα Χανιά οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από άλλες επιχειρήσεις που έχουν αξιοποιήσει ψηφιακές λύσεις όπως το FB για να προσελκύσουν νέους πελάτες, να αναπτύξουν την αναγνωρισιμότητά τους, να αποκτήσουν νέες πωλήσεις και να δουν την επιχείρησή τους να ανθίζει.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή – δήλωση συμμετοχής στην εκδήλωση θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

BOOST YOUR BUSINESS