ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεμινάριο στο ΕΒΕΧ για την δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & τις εξαγωγικές διαδικασίες.

Το Επιμελητήριο Χανίων στο πλαίσιο της υποστήριξης  των Χανιώτικων Επιχειρήσεων διοργανώνει σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Enterprise Greece*, δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στην αίθουσα Δ.Σ. στον 2Ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς για το «πλέγμα» που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας βασισμένη στην ημερομηνία αποστολής δήλωσης συμμετοχής  (25 άτομα).

Τα σεμινάρια είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίδουν απαντήσεις σε ερωτήματα εν δυνάμει εξαγωγέων και καλύπτουν θέματα όπως:

  • Δημιουργία – κατοχύρωση εμπορικών σημάτων.
  • Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος, από πλευράς της marketing διάστασής του (design, συσκευασία, ετικέτα, πιστοποιήσεις).
  • Σήμανση προϊόντων – barcode κ.λ.π.
  • Μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές – στόχους.
  • Δράσεις που απαιτούνται για την εξεύρεση πελατών.
  • Αναφορά σε Β2Β συναντήσεις και τρόπος σωστής προετοιμασίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στο Επιμελητήριο – ΓΕΥΜΕ τηλ. 28210 52329,  από τις 10:00 π.μ. – 13:00

*(Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου-αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση εξαγωγών).

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.