ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου, τα Χανιά στο επίκεντρο της Καινοτομίας .

Με την Κρήτη ολοκληρώνεται ο κύκλος του 1ου Roadshow Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας “StartingUp”. Η επιτυχημένη πρωτοβουλία του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), που είχε αναγνωριστικό χαρακτήρα, ώστε να ανιχνευθούν οι ιδιαίτερες δυνατότητες όλων των τοπικών κοινωνιών, μετά την Πελοπόννησο, τη Βόρεια Ελλάδα και την Θεσσαλία έρχεται στην πόλη των Χανίων.

Η εκδήλωση του StartingUP Roadshow/Chania συνδιοργανώνεται από τον ΕΣΥΝΕ και το Europe Dierect Κρήτης και θα φιλοξενηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανιών, την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 (ώρα προσέλευσης:17:30). Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν δύο ανοιχτές συζητήσεις. Η πρώτη συζήτηση θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και θεσμικών φορέων, με θέμα “Εφαρμόζοντας την Καινοτομία & Αναπτύσσοντας την Τοπική Επιχειρηματικότητα”. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Χανίων, της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

Η δεύτερη συζήτηση με θέμα “Επενδύοντας στην Εκπαίδευση και τη Νεανική Επιχειρηματικότητα” θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ Κρήτης. Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕΙ Κρήτης, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας Κρήτης

Τις δύο συζητήσεις συντονίζει ο Ορέστης Ματσούκας, ιδρυτής της OramaGroup και Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ).

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της νέας Μηχανής Αναζήτησης για προϊόντα και υπηρεσίες, FindApp.gr .

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το ζητήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://startingup.eu/roadshow/chania/

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Πότε: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 (Ώρα προσέλευσης: 17:30)

Πού: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανιών (Πλ. Σοφοκλή Βενιζέλου 1, Χανιά 731 34)

Website: http://startingup.eu/roadshow/chania/

Τηλέφωνο: 211 4098984

Email: contact@startingup.eu