ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Δάνεια – Τράπεζες τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις»

Θέμα Ημερίδας στο ΕΒΕΧ.

Μία ενδιαφέρουσα όσο και επίκαιρη ημερίδα, που απευθύνεται σε επιχειρηματίες και όχι μόνο, διοργανώνει το Επιμελητήριο Χανίων υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  με θέμα« Δάνεια – Τράπεζες : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις » , την  Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΧ. Ομιλητές – εισηγητές θα είναι οι κ.κ. Γαλλιάκης Χρήστος, Οικονομικός Διευθυντής και Δημούση Αναστασία, χρηματοκοικονομικός σύμβουλος, της εταιρείας τραπεζικών διαμεσολαβητών, διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος, V.P. Negotiations.

Μεταξύ των θεμάτων στα οποία θα αναφερθούν οι ομιλητές:

  • Ρυθμίσεις Τραπεζικών Δανείων και Οφειλών
  • Αναδιάρθρωση και ρύθμιση δανείων με σκοπό τη μείωση του τραπεζικού κόστους δανεισμού.
  • «Κόκκινα» Δάνεια
  • Προστασία επιχειρήσεων από τις Τράπεζες
  • Απεγκλωβισμός από τις Τράπεζες με βιώσιμες λύσεις και επιτόκια
  • Νόμος Κατσέλη – Νόμος Δένδια – Νόμος Σταθάκη
  • Κώδικας Δεοντολογίας Τράπεζας της Ελλάδος
  • Χρηματοδότηση & αυτοχρηματοδότηση επιχειρήσεων.

Η ενημέρωση βασίζεται και περιλαμβάνει και όλα τα νέα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που ψηφίστηκε για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς και τις δυνατότητες ρύθμισης και αναδιάρθρωσης δανείων.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρηματίες μπορούν να αναδιαρθρώνουν τα τραπεζικά τους δάνεια και να μειώνουν το συνολικό κόστος τραπεζικού δανεισμού, επιτυγχάνοντας αφενός χρόνους προστασίας — προσαρμογής στο τραπεζικό σύστημα και αφετέρου βιώσιμες λύσεις.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα ακολουθήσουν ερωτήσεις.

Στο μεταξύ η Κ.Ε.Ε.Ε και το Επιμελητήριο Χανίων , έχοντας ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση και στήριξη των μελών του και σε συνεννόηση με την εταιρεία τραπεζικών διαμεσολαβητών διαπιστευμένων από την Τράπεζα της Ελλάδος V.P Negotiations, παρέχει σε όποιο μέλος του επιθυμεί, τη δυνατότητα για εξειδικευμένη προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης του τραπεζικού δανεισμού του, χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.

Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη (ανάλυση δανεισμού και προτεινόμενες λύσεις), θα παρέχεται από τους εισηγητές της ημερίδας στις 10, 11, 12 και 13 Ιανουαρίου 2017, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Επιμελητηρίου.

Για αιτήσεις παροχής προσωπικής συμβουλευτικής υποστήριξης, οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο  να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα έως και την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017, στον παρακάτω σύνδεσμο (Link):

http://vpnegotiations.gr/vp/

ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2130 238504, 693 2286243 με την κα. Δημούση Αναστασία.