ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Επιμελώς Επιχειρείν 2016»

«Επιμελώς Επιχειρείν 2016». Γυναίκα η ανεκμετάλλευτη δύναμη της αναπτυξιακής πολιτικής το θέμα του 3ου Διεθνούς Συνεδρίου του Εθνικού Επιμελητηριακού δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών που έγινε προ ημερών στην Αθήνα.

Το Επιμελητήριο Χανίων που συμμετείχε στις εργασίες του συνεδρίου εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ του φορέα κ. Κούλα Λουφαρδάκη .

Κατά τη διάρκεια του αναζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να βοηθηθεί η γυναίκα στη νέα της πορεία προς την εξωστρέφεια, την καινοτομία και  την ανάπτυξη. Παρουσιάστηκαν τα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα μοντέλα που μπορεί να μιμηθεί για να διαγράψει τη νέα της πορεία, να χρησιμοποιήσει τα ταλέντα της και να επιτύχει σε όλους εκείνους τους τομείς, που για τον άνδρα υπήρξαν αυτονόητα επιτεύγματα και προ πολλού κατακτηθέντα κάστρα.

Παράλληλα, το συνέδριο έδωσε τα εργαλεία εκείνα που θα βοηθήσουν τη γυναίκα να πετύχει τους στόχους της, παρουσιάζοντας τις δυνατότητες που μπορεί να εκμεταλλευτεί για να ανοίξει τα φτερά της σε νέες αγορές και νέα οικονομικά δεδομένα.