ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΒΕΧ | Στοχευμένες συναντήσεις B2B κρητικών εταιρειών τροφίμων – ποτών με αγοραστές, χονδρέμπορους, διανομείς, εισαγωγείς και εξαγωγείς

Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με την «naturajou», διοργανώνει την Τρίτη 19 Απριλίου υπό την αιγίδα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) στο παλιό λιμάνι Χανίων από τις 10:00π.μ. – 15:00μ.μ.:

Α) Στοχευόμενες συναντήσεις Β2Β Κρητικών Εταιριών Τροφίμων Ποτών με αγοραστές – Χονδρεμπόρους –Διανομείς από την Τουρκία για αγορές στόχους των HΠΑ (New Jersey).
• Η εταιρεία MIM www.naturajoy.com με μεγάλες εξαγωγές ελληνικών προϊόντων διατροφής στις ΗΠΑ και τεράστιο ενδιαφέρον για κρητικά προϊόντα, όπως ελαιόλαδο, αρτοπαρασκευάσματα κλπ.
• Η εταιρεία SMYRNA KITCHEN ART www.smyrnakok.se ασχολείται με τρόφιμα
• Η εταιρεία Anadolu Pars Gida LTD .STI www.parscay.com.tr με εξαγωγές τσαγιού
Ο χώρος θα είναι διαθέσιμος από τις 9:00 π.μ της Τρίτης, προκειμένου να γίνει η προετοιμασία της προβολής σας. Στις Β2Β συναντήσεις θα προωθηθεί με δειγματοδιανομή και αντίστοιχο προωθητικό υλικό των παράγωγων προϊόντων της Κρητικής Διατροφής.

Β) Στοχευόμενες συναντήσεις Β2Β Κρητικών Εταιριών αναζήτησης Αντιπρόσωπων συνεργατών από ενδιαφερόμενους Εξαγωγείς πωλητές προϊόντων προερχόμενων από την Τουρκία.
• Η εταιρεία Ergikan www.eleks.com.tr & www.eca.com.tr η πρώτη σε μέγεθος εταιρεία παραγωγής ειδών υγιεινής της Τουρκιάς με 19 εργοστάσια και 3850 εργαζόμενους αφορά μπάνια , νιπτήρες, ντουζιέρες , και αντίστοιχο υλικό.
• Η εταιρεία MERIDYEN www.meridyentekstil.com μια εξαιρετική πρόταση που αφορά ιματισμό ξενοδοχείων και νοσοκομείων ( προμηθεύει τα προϊόντα της σε όλα τα ξενοδοχεία Ramada της Τουρκιάς και άλλων χωρών )
• Η εταιρεία Sandalye www.sandalyeci.com. η μεγαλύτερη στη Τουρκία στο τομέα των επίπλων ξενοδοχείων
• εταιρεία Baybora Yener http://www.yener.com/ δραστηριοποιείται στις εξαγωγές ρούχων (γυναικεία , ανδρικά , παιδικά )
Για τις εταιρείες που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε εξαγωγές και να βρουν αντιπροσώπους, διανομείς, χονδρεμπόρους θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας στην συγκεκριμένη αγορά τροφίμων και τα δίκτυα, μιλώντας με τους πλέον κατάλληλους εκπροσώπους, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η αξία και το αποτέλεσμα αυτής της επιχειρηματικής εκδήλωσης.
Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης στα τηλέφωνα 28210 52329 εσωτ. 4 καθημερινά 10:00-13:00 μ.μ.