ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το portal παρουσίασης εξωστρεφών επιχειρήσεων του ΕΒΕΧ

Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Χανίων, την έναρξη του νέου τμήματος εξωστρέφειας, και την ολοκλήρωση σχεδιασμού προς την κατεύθυνση αυτή, προχωρούμε δυναμικά στην υλοποίηση προγραμματισμένων Δράσεων.
Με στόχο, αφενός την στήριξη των Χανιώτικων προϊόντων στο ευρύτερο ανταγωνιστικό περιβάλλον, τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και αφετέρου, την προάσπιση των συμφερόντων των Χανιωτών επιχειρηματιών, το Επιμελητήριο έχει δημιουργήσει πόρταλ παρουσίασης εξωστρεφών επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα του στο www.chania-cci.gr.

Στο link http://www.chania-cci.gr/website/index.php/el/epixeirimatiki-pliroforisi/exporting-companies-chania
μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει το εταιρικό τους Profile
Παρακαλείστε εφόσον επιθυμείτε να παρουσιάσετε την επιχείρηση σας να μας στείλετε σχετική παρουσίαση της εταιρίας σας.
Οι νεοεισερχόμενες εταιρίες παρακαλούνται να στείλουν το εταιρικό τους προφίλ, το οποίο θα ήταν χρήσιμο να περιλαμβάνει κείμενο έως 100 λέξεις 4 φωτογραφίες επιλογής σας, καθώς και την ετικέτα των προϊόντων σας.
Προκειμένου τα στοιχεία του Εταιρικού σας Προφίλ και η Ετικέτα των προϊόντων σας να προβληθούν με αποτελεσματικό τρόπο παρακαλείστε όπως μας στείλετε την ελληνική και αγγλική έκδοση της παρουσίασης, καθώς και τους πίνακες με τις απαραίτητες πληροφορίες των Logistic data των προϊόντων σας.