ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

4ο Παγκρήτιο Φόρουμ Κρητικών προϊόντων στο Ηράκλειο

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Μαρτίου το 4ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής.
Το Φόρουμ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια Κρήτης και οι Ενώσεις Ξενοδόχων του νησιού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Κατά την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι συναντήσεις των παραγωγών αγροτικών και μεταποιημένων Κρητικών προϊόντων με τους ξενοδόχους και τη δεύτερη ημέρα με τους εκπροσώπους των δικτύων διανομής – SUPER MARKET. Επίσης φέτος για πρώτη φορά θα καταρτιστεί κατάλογος προμηθευτών και θα λειτουργήσει παρατηρητήριο προϊόντων, στο οποίο θα καταγράφονται ανά μήνα οι ανάγκες των ξενοδοχείων σε συγκεκριμένα προϊόντα ώστε να γνωρίζουν οι παραγωγοί ποια προϊόντα έχουν ζήτηση και σε ποιες ποσότητες και τιμές.
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, θα καθοριστούν συγκεκριμένα ραντεβού ανάμεσα σε παραγωγούς/μεταποιητές και ξενοδόχους/ εκπροσώπους δικτύων διανομής- SUPER MARKET, στη διάρκεια των οποίων θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταλήξουν σε συμφωνία συνεργασίας.
Οι Χανιώτες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο φόρουμ να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Χανίων 2821052329, κ. Ριτζάκη.