ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και άλλους αρμόδιους φορείς πριν από έναν περίπου χρόνο είχαν συνάντηση και συζητήσεις με την κ. Μαρία Ζησούλη ειδική σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης με την οποία συζήτησαν το ενδεχόμενο υλοποίησης του σχεδίου « Γαμήλιος τουρισμός» στα Χανιά.
Οι συζητήσεις απέδωσαν καρπούς αφού πριν από λίγες εβδομάδες Κινέζικη επιχειρηματική αντιπροσωπεία από την Σαγκάη με επικεφαλής τον κ. Kao Frank και συνοδευόμενη από την κ. Ζησούλη ήρθε στα Χανιά και είχε συζητήσεις με εκπροσώπους της Αντιπεριφέρειας, ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις στα αξιοθέατα του Νομού Χανίων και της πόλης ειδικότερα προκειμένου να επιλέξει τους κατάλληλους τόπους τόσο για τις γαμήλιες τελετές όσο και για την φωτογράφιση των ζευγαριών.
Τη Διοίκηση του ΕΒΕΧ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του φορέα και υπεύθυνος για θέματα τουρισμού κ. Χρήστος Μυλωνάκης.
Για όσους Χανιώτες ασχολούνται με γαμήλιες τελετές τα τηλέφωνα – e-mail τόσο της κ. Ζησούλη όσο και του Κινέζου επιχειρηματία κ. Κao είναι στη διάθεση του Επιμελητηρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 28210-52329 (κ. Ριτζάκη).