ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

e-Marketing Conference for Business | Crete 2013

Το ΤΕΙ Κρήτης και η dotlogic διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ, που πραγματοποιείται στην Κρήτη. Το συνέδριο τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου σχετικά με την σπουδαιότητα του Online Marketing και κατά πόσο οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τα εργαλεία του, χρησιμοποιώντας τα ως μοχλό ανάπτυξης, εξωστρέφειας και ανταγωνισμού.

——————————————
Νέα κανάλια πώλησης, νέες ευκαιρίες, νέες αγορές!
· Τι είναι το Online Marketing και γιατί πλέον είναι αναγκαίο για κάθε επιχείρηση;
· Ποια τα εργαλεία του Online Marketing και πως μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτά;
· Γιατί πλέον τα μεγάλα και μικρά Brands επενδύουν όλο και περισσότερο στο Online Marketing και στα Social Media;
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ξεκινάει ένας τέτοιος θεσμός και στην Κρήτη. Πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία για στελέχη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων της Κρήτης, να ενημερωθούν για νέες δυνατότητες στο μάρκετινγκ και να εκπαιδευτούν σε εργαλεία εφαρμόσιμα σε οποιοδήποτε κλάδο της αγοράς. Είναι ένα συνέδριο αγοράς, στο οποίο θα μιλήσουν αξιόλογα στελέχη και καθηγητές τριτοβάθμιων ιδρυμάτων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΤΕΙ Κρήτης).
Γνωρίζουμε όλοι σε τι βαθμό έχει επηρεάσει η κρίση τις Κρητικές επιχειρήσεις, όμως, ευκαιρίες υπάρχουν πάντα και ένας από τους βασικούς τρόπους να τις προσεγγίσουμε είναι να δοκιμάζουμε νέες μεθόδους και νέα κανάλια πώλησης. Social Media Marketing, Search Engine Marketing, Business Intelligence, Mobile Marketing είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα αναλυθούν από τους ομιλητές της διοργάνωσης.
————————————————
Σε ποιους απευθύνεται:
Στελέχη μικρών & μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους κλάδους εξαγωγών, τουρισμού, εμπορίου, παραδοσιακών προϊόντων, ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων καταστημάτων ανεξαρτήτου μεγέθους, ιδιοκτήτες ιστοχώρων (News, Blogs κτλ), επαγγελματίες μάρκετινγκ, πληροφορικής και συναφών αντικειμένων, επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών, φοιτητές σχολών μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, οικονομικών, πληροφορικής και συναφών αντικειμένων, που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Περισσότερες πληροφορίες: www.emarketingconference.gr
Facebook: www.facebook.com/emarketingconferenceforbusiness
e-mail: info@emarkeitngconference.gr 
—————————
Διοργάνωση:
1η ημέρα: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου – Ημερίδα
Ώρα έναρξης: 09:00 – Ώρας Λήξης: 16:20
Αξιόλογα στελέχη της αγοράς, φορείς και καθηγητές τριτοβάθμιων ιδρυμάτων θα πραγματοποιήσουν 17 εισηγήσεις για θέματα ηλεκτρονικής παρουσίας, προώθησης, πωλήσεων, επιτυχημένα case studies καθώς και χρήσιμα πρακτικά εργαλεία.
2η ημέρα: Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Workshops (Σεμινάρια)
Ώρα έναρξης: 09:00 – Ώρα Λήξης: 16:20
Καθηγητές τριτοβάθμιων ιδρυμάτων, θα πραγματοποιήσουν 3 δίωρα workshops (σεμινάρια) στα οποία αρχικά θα εισαγάγουν τις έννοιες Social Media Marketing, Search Engine Marketing / Optimization και Business Intelligence ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσουν case studies από την αγορά, θα αναλύσουν πραγματικά εργαλεία (ως επί το πλείστον διαθέσιμα δωρεάν) και τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε επιχείρηση και να προσαρμόσει στις δικές της ανάγκες.
– Εκπαιδευτείτε σε πρακτικά εργαλεία και τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα στην επιχείρηση σας (Social Media Marketing, Search Engine Optimization, Business Intelligence).
– Αναλυτικό πρόγραμμα: workshops: www.emarketingconference.gr/workshop 
———————————————
Εγγραφές Registration:
1η ημέρα: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου – Συνέδριο
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη, απαιτείται όμως online προεγγραφή. Σε όσους συνέδρους το επιθυμούν θα παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.
Δήλωση συμμετοχής για ιδιώτες: www.emarketingconference.gr/first-day-registration 
Δήλωση συμμετοχής για εταιρείες: www.emarketingconference.gr/first-day-registration2 
2η ημέρα: Σάββατο 9 Νοεμβρίου – Workshops (Σεμινάρια)
Σε όσους συνέδρους το επιθυμούν θα παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής.
Δήλωση συμμετοχής για ιδιώτες: www.emarketingconference.gr/workshops-registration 
Δήλωση συμμετοχής για εταιρείες: www.emarketingconference.gr/workshops-registration2 
———————————————
Διοργάνωση:
ΤΕΙ Κρήτης, dotlogic
Υπό την Αιγίδα:
Περιφέρεια Κρήτης, Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ
Μεγάλοι Χορηγοί:
Δανδάλης, MKS Διαφημιστική
Χρυσοί Χορηγοί:
Focus Bari, Galaxy, Cretelife, Cytech, acp
Χορηγοί:
Interexpo, Cretaforce, Ζαρός, Super Market Χαλκιαδάκης
Χορηγός Διαφημιστικού Δώρου:
Alfa Plus
Υποστηρικτής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών:
ΕΛΤΑ
Χορηγοί Επικοινωνίας:
Κρήτη TV, Ράδιο 9,84, Εφημερίδα Νέα Κρήτη, Neakriti.gr
Με την Υποστήριξη:
Δήμου Ηρακλείου, Επιμελητήριο Ηρακλείου, Επιμελητήριο Χανίων, Επιμελητήριο Ρεθύμνου, Επιμελητήριο Λασιθίου, Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, Σύλλογος Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης