ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκθεση Κρητικών Προϊόντων – Επιχειρηματική Αποστολή στο Κίεβο

Στα πλαίσια των προσπαθειών της Περιφέρειας Κρήτης & της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, για την στήριξη και την εξωστρέφεια των ποιοτικών κρητικών προϊόντων σε νέες αγορές του εξωτερικού, σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην Έκθεση Κρητικών Προϊόντων – Επιχειρηματική Αποστολή, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κιέβου της Ουκρανίας και σε συνεργασία με τα τέσσερα Επιμελητήρια των νομών, τον ΣΕΚ καθώς και τους φορείς του τουρισμού και του real estate (κτηματομεσιτικά) του νησιού.

Η έκθεση προγραμματίζεται για τις 11 – 14 Οκτωβρίου 2013 στο Κίεβο.

Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι 4 ημέρες και αφορά τους παρακάτω κλάδους:

Αγροτικά προϊόντα – τρόφιμα – ποτά

Τουρισμός

Real Estate – Κτηματομεσιτικά

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια του Κιέβου έχει εξασφαλίσει για τους επιχειρηματίες του νησιού μας:

Δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου, για όλες τις μέρες.

Δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού του περιπτέρου (ψυγεία, φωτισμός, πάγκοι, ράφια κα).

Διευκόλυνση στον εκτελωνισμό των προϊόντων με χαμηλό κόστος λόγω ομαδικής μεταφοράς προϊόντων από την Κρήτη προς την Ουκρανία.

Διαμονή – με οικονομικούς όρους.

Μεταφορά προς και από τον εκθεσιακό χώρο με mini bus.

Δωρεάν διαφήμιση που θα αφορά στην έκθεση.

Παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα στον ίδιο χώρο, θα συνδέσουν την έκθεση με την «Κρητική εβδομάδα στο Κίεβο» που αποτελεί το κεντρικό σύνθημα με το οποίο θα γίνει η διαφήμιση των εκδηλώσεων.

Από πλευράς των επιχειρήσεων, οι υποχρεώσεις σας αφορούν στα αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο- Κίεβο-Ηράκλειο, έξοδα διαμονής, σίτισης και μεταφοράς προϊόντων (ομαδική αποστολή από την Κρήτη, με χαμηλότερο κόστος.

Λόγο των περιορισμένων συμμετοχών και για την καλύτερη διοργάνωση της έκθεσης, παρακαλώ πολύ συμπληρώστε τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να αποστείλετε αυτή, το αργότερο έως: 30 Αυγούστου 2013, ημέρα Παρασκευή, στο e-mail epimel@chania-cci.gr ή στο fax 28210-28307, υπόψη: κ. Μιχάλη Παπαβασιλείου ή κ. Κων/νας Ματαλιωτάκη.

Για τυχόν διευκρινίσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 28210-52329

 

*Για να κατεβάσετε την Δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ.