ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Σεμινάριο «Web Marketing»

Το Επιμελητήριο Χανίων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ‘ του προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα- Κύπρος 2007-2013, θα προχωρήσει στην υλοποίηση σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε επιχειρηματίες και στελέχη ΜΜΕ και θεματικό αντικείμενο το “web marketing“.

Στόχος τους είναι η αξιοποίηση του διαδικτύου για την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων τους εντός και εκτός της διασυνοριακής περιοχής. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σκοπό την βελτίωση του διαδικτυακού μάρκετινγκ και της δυνατότητας διαδικτυακής προώθησης για στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες στον Κυπριακό και Ελληνικό τομέα τροφίμων και ποτών, με έμφαση σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες.

Η διεξαγωγή των θεματικών ενοτήτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Οκτωβρίου από 09:00 π.μ. 7:00 μ.μ. (διάρκειας 10 ωρών) ενώ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο εκπαιδευτής θα μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη στους συμμετέχοντες που το επιθυμούν επίσης στο χώρο του επιμελητηρίου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

– οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις να έχουν εξαγωγική δραστηριότητα ή να είναι εν δυνάμει εξαγωγικές
– να ανήκουν στον κλάδο τροφίμων και ποτών

Το κόστος των σεμιναρίων καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Επιμελητήριο Χανίων μέσω της χρηματοδότησης του έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’.

Οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται συμπληρωμένες στο email: epimel@chania-cci.gr, ή FAX: 2821028307 έως και την 7η Οκτωβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Κο Μιχάλη Παπαβασιλείου, 2821052329 και στον Κο. Γεώργιο Γναφάκη, 2821045349.

>>Πρόσκληση και ΑΙΤΗΣΗ Συμμετοχής