Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις για την συγχώνευση Τράπεζας Χανίων και Παγκρήτιας Τράπεζας.
Την Τετάρτη 13 Απριλίου υπεγράφη το ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο τραπεζών, το οποίο όμως πρέπει να επικυρωθεί από Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων.
Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το θέμα της συγχώνευσης των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων της Κρήτης σε μια Τράπεζα η οποία θα έχει πανελλαδική δραστηριότητα.
Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη 13 Απριλίου υπεγράφη ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της Τράπεζας Χανίων και της Παγκρήτιας Τράπεζας και για την επικύρωσή του συγκαλούνται έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με ψηφιακά μέσα (τηλεδιάσκεψη).
Δείτε εδώ την πρόσκληση του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων.
Αντίστοιχα η Παγκρήτια Τράπεζα συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 5 Μαΐου και ώρα 11:00, ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 11 Μαίου και ώρα 11:00.
Δείτε εδώ την πρόσκληση του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας.