NEWSLETTER #06 08/2017
Greek-Gourmet.gr | Όλος ο κόσμος της Ελληνικής γαστρονομίας.
Γενικές οδηγίες διατροφής για τις διακοπές
Η Ιωάννα Βελλή, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος μας δίνει τις κατάλληλες διατροφικές οδηγίες ώστε να απολαύσουμε τις διακοπές μας χωρίς τύψεις!
Τελευταία άρθρα
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη
Το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη εντάσσεται σε ένα δίκτυο μουσείων ανά τη Μεσόγειο το οποίο αναδεικνύει την ιστορία ενός βασικού προϊόντος της περιοχής…
Aleria: Όταν το κλασικό συνάντησε το μοντέρνο
Ένα από τα πιο όμορφα παντρέματα κλασικού και μοντέρνου σε όλα τα επίπεδα μπορεί να συναντήσει κανείς στο Aleria….
Andronis Gastronomy 2017: Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαντορίνη
Για τρίτη χρονιά διοργανώνεται το κορυφαίο διεθνές φεστιβάλ γαστρονομίας Andronis Gastronomy με την παρουσία βραβευμένων σεφ από όλο τον κόσμο…
Chimera Sparkling: Η καινοτομία στο κρασί
Η ελληνική εταιρία Oinovation προχώρησε σε μία μοναδική καινοτομία στο κρασί δημιουργώντας το Chimera Sparkling με Κρόκο Κοζάνης…
Αμοργός: Το «απέραντο γαλάζιο» των Κυκλάδων
Αναμφίβολα η Αμοργός είναι το κυκλαδίτικο νησί με την άγρια ομορφιά και τα βαθυγάλανα νερά που μάγεψε το Χόλυγουντ και κατέκτησε το κοινό….
Η εντυπωσιακή παρουσία της Ελλάδας στο Καζακστάν
Στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO 2017 στην Αστάνα του Καζακστάν συμμετείχε η Ελλάδα…
Δείτε ολόκληρο το Newsletter εδώ: