ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Athens Coffee Festival” 23-25/09/2023 στην Τεχνόπολη-Γκάζι: Το Επιμελητήριο Χανίων Προσκαλεί για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής & Ενίσχυσης τις Χανιώτικες Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική εξωστρέφειας της Χανιώτικης Οικονομίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει και να ενισχύει συστηματικά και εμπράκτως τη δυναμική παρουσία των Χανιώτικων επιχειρήσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους στις κορυφαίες εκθέσεις της Ελληνικής και της παγκόσμιας Αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, ο θεσμικός φορέας της Χανιώτικης επιχειρηματικότητας διερευνά το ενδιαφέρον και προσκαλεί τις Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του οι οποίες δραστηριοποιούνται στον κλάδο του καφέ αλλά και άλλων ροφημάτων να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους -με την οικονομική του ενίσχυση- στη σημαντική επαγγελματική και καταναλωτική έκθεση “Athens Coffee Festival, η οποία αποτελεί μια  μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό! Η έκθεση θα διοργανωθεί για έβδομη χρονιά (Forum A.E.) μεταξύ 23-25 Σεπτεμβρίου 2023 στην Τεχνόπολη – Γκάζι της Αθήνας.

Οι Χανιώτικες επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν αποτελεσματικά τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα τους σε ένα φεστιβάλ το οποίο από την πρώτη διοργάνωση του το 2016 μέχρι και σήμερα, έχει υποδεχτεί περισσότερους από 130.000 επαγγελματίες του κλάδου του καφέ αλλά και καταναλωτές που ενδιαφέρονται για τον ποιοτικό καφέ. Η διοργάνωση αναδεικνύεται σε ένα σημαντικό εμπορικό φόρουµ και κέντρο προώθησης επενδύσεων για τη συγκεκριμένη Αγορά, ενώ παράλληλα συμβάλλει µε συνέπεια στην περαιτέρω διάδοση της κουλτούρας του καφέ στην Ελλάδα.

Στο “Athens Coffee Festival” θα συμμετάσχουν εκτός από σημαντικές προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ, εταιρείες εξοπλισμού και από προμηθευτές λοιπών ροφημάτων (τσάι, energy drinks κλπ) μέχρι εξειδικευμένα e-shops κ.α., διεθνούς φήμης brands αλλά και ελληνικές εταιρείες. Οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να «ανακαλύψουν» νέα και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θα κάνουν την διαφορά στην επιχείρησή τους και θα τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν το προϊόν που προσφέρουν στον πελάτη τους, ενώ οι καταναλωτές θα δοκιμάσουν εκλεκτές ποικιλίες καφέ και θα βρουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση σε coffee machines.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις των Χανίων παρακαλούνται, μέχρι την Πέμπτη 31/08/2023, ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων για να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ναταλία Κοτσάκη, 28210 – 52329, email: epimel@chania-cci.gr