ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόσκληση Επιμελητηρίου Χανίων προς τις επιχειρήσεις – μέλη του για συμμετοχή στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Επιμελητήριο Χανίων προτίθεται να συμμετάσχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ).

Η ΚΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων η ΚΕΕ σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – Ημέρας Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 87η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης να προβάλλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Το Επιμελητήριο Χανίων θα παρέχει στα μέλη του δωρεάν χώρο καθώς και την βασική κατασκευή του χώρου.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 87η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 αποστέλλοντας στο e-mail: epimel@chania-cci.gr συμπληρωμένο το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής που θα κατεβάσετε πατώντας ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Χανίων και την κ. Ναταλία Κοτσάκη στο τηλ. 28210 52329.