ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Επιμελητηρίου Χανίων για την Απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη.

Η επιχειρηματική κοινότητα των Χανίων, μετά τη σημερινή πρόωρη απώλεια του βουλευτή Χανίων, Μανούσου Βολουδάκη, στερούμαστε – όπως και οι συμπολίτες μας – μια από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες των τελευταίων δεκαετιών.

Ο Μανούσος Βολουδάκης με «θεμέλιο» τις εξαιρετικές Ακαδημαϊκές σπουδές του στην Πολιτική Οικονομία, σε συνδυασμό με τη μακρά επαγγελματική του καταξίωση σε διοικητικές θέσεις κορυφαίων Ελληνικών επιχειρήσεων, αποτέλεσε μέχρι σήμερα πολύτιμο και αφοσιωμένο συμπαραστάτη μας στην Αναπτυξιακή πορεία της Χανιώτικης Αγοράς και μάλιστα σε απαιτητικά χρόνια διεθνών αναταράξεων.

Από κρίσιμους κυβερνητικούς ρόλους, ο Μανούσος Βολουδάκης, ως Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ως Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, συνέβαλε ουσιαστικά και στην Ανάκαμψη της εθνικής μας Οικονομίας.

Μαζί με την προσωπική μου θλίψη, ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, μεταφέρω τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και της επιχειρηματικής μας κοινότητας στους συγγενείς και τους οικείους του.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων

αποφασίζει ομόφωνα

  1. Να εκπροσωπηθεί με αντιπροσωπεία  στην εξόδιο ακολουθία
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία
  3. Να χορηγηθεί   χρηματικό   ποσό  σε κοινωνικό ίδρυμα των Χανίων
  1. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Αντώνιος Ροκάκης