ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτικες Επιχειρήσεις εγκαινιάζουν δυναμικά το νέο χρόνο στην Πρωτεύουσα (Ο.Α.Κ.Α.) με το «2o Παγκρήτιο ForumΠροώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ελληνικά Ξενοδοχεία & Δίκτυα Διανομής».

Το Επιμελητήριο Χανίων, συνδιοργανώνει για δεύτερη χρονιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τη νέα μεγάλη συνάντηση μεταξύ παραγωγών και μεταποιητών Κρητικών αγροτικών προϊόντων, μετά την εξαιρετική επιτυχία της πρωτοβουλίας τον περασμένο Μάιο, με στόχο την αποτελεσματική προώθηση της Κρητικής Διατροφής, μέσω της πρωτεύουσας, σε ενδιαφερόμενους αγοραστές της πανελλήνιας Αγοράς,.

Το «2o ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ & ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ» θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ) στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στόχος είναι η διασύνδεση της Κρητικής διατροφής με την ευζωία, τον Αθλητισμό και τον αθλητικό Τουρισμό, παράλληλα με την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων που παράγονται στην Κρήτη.

Το 2ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM-ΑΘΗΝΑ θα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ προκαθορισμένες ημίωρες συναντήσεις (Β2Β) για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα  ξενοδοχεία της χώρας και στην ευρύτερη ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής. Στο πρόγραμμα του FORUM θα ενταχθούν και παράλληλες δράσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα κρητικά προϊόντα.

Να σημειωθεί ότι κατά το 1ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ FORUM στην Αθήνα συμμετείχαν 118 παραγωγοί και μεταποιητές από την Κρήτη και 112 εκπρόσωποι ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής, πραγματοποιώντας συνολικά περισσότερες από 12.000 Β2Β συναντήσεις.

Η συμμετοχή στο κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων της Κρήτης, αλλά και τους εκπροσώπους Ξενοδοχείων και Δικτύων Διανομής από όλη την Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες και παραγωγοί των Χανίων καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στο Επιμελητήριο τηλ:28210 52329 e-mail: epimel@chania-cci.gr και zervoudaki@chania-cci.gr κα Βασιλική Ζερβουδάκη.