ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μάνος Μαλαξιανάκης ξεσήκωσε με την μπάντα του το κέντρο της Χανιώτικης Αγοράς και ξεκίνησε δυναμικά τις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Χανίων «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά».

Σήμερα, ξεκίνησαν με επιτυχία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη και την μπάντα του, μπροστά από το Επιμελητήριο Χανίων, οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο θεσμικός φορέας της Επιχειρηματικότητας τις επόμενες εβδομάδες, με τίτλο «Χριστούγεννα Μουσικά στη Χανιώτικη Αγορά» και τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών από τα Χανιά και προσφορές τοπικών κερασμάτων από τοπικές επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή, οι μικροί φίλοι ξεκίνησαν να απολαμβάνουν τα συμβολικά δώρα, τα κεράσματα και τις φωτογραφίες τους με τον Αϊ Βασίλη και τους καλικάντζαρους (πλατεία Κοτζάμπαση).

Στρατηγική προτεραιότητα η έμπρακτη στήριξη των εμπορικών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως αποτυπώνεται και στο σύνθημα των πολυδιάστατων δράσεων: «Βγαίνουμε Αγορά-Ψωνίζουμε Τοπικά

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τις επόμενες εβδομάδες με ακόμα περισσότερο ρυθμό και μουσική στις Χριστουγεννιάτικες Αγορές όλης της περιφερειακής ενότητας των Χανίων. Αναλυτικά το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων:

  • Ψωνίζουμε με ρυθμό και στην ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, με την Βάλια Αλεξίου, στην είσοδο της δημοτικής αίθουσας εκδηλώσεων, στις 6:00.
  • Συνεχίζουμε με περισσότερη μουσική αυτή τη φορά στην ΚΙΣΣΑΜΟ, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, με τον Μάνο Μαλαξιανάκη and the band, στην πλατεία Μάνου Κατράκη (ΟΤΕ), στις 6:00.
  • Ψωνίζουμε με ρυθμό ξανά στην καρδιά της πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με τον Σταύρο Λαμπρόπουλο, στη συμβολή Κυδωνίας – Αποκορώνου & Βολουδάκιδων (Γεφυροπλάστιγγα), στις 6:00.
  • Ξεσηκώνουμε σε ένα Latin / Tango / Funky γιορτινό party και την Αγορά της παλιάς πόλης των ΧΑΝΙΩΝ, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την Marmitas Band, στη συμβολή Μουσούρων & Τσουδερών (Κάτολας), στις 6:00.

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου Χανίων, συνδιοργανωτές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων είναι η «Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων», ο «Εμπορικός Σύλλογος Χανίων» ο «Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου» και ο «Εμπορικός Σύλλογος Παλαιόχωρας». Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έχουν τεθεί υπό την αιγίδα των δήμων Χανίων, Κισσάμου και Κανδάνου-Σελίνου.

Βγαίνουμε Αγορά! Ψωνίζουμε τοπικά!