ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo2022”, 14-16/10 στο Metropolitan Expo Αθηνών: Το Επιμελητήριο Χανίων Προσκαλεί & Επιδοτεί τη Συμμετοχή των Χανιώτικων Επιχειρήσεων στον Εκθεσιακό Χώρο της Κρήτης.

Το Επιμελητήριο Χανίων συνεχίζει να υλοποιεί τη στρατηγική εξωστρέφειας της Χανιώτικης Οικονομίας, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει και να ενισχύει συστηματικά και εμπράκτως τη δυναμική παρουσία των Χανιώτικων επιχειρήσεων και των ποιοτικών προϊόντων τους στις κορυφαίες εκθέσεις της Ελληνικής και της παγκόσμιας Αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες Χανιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στη σημαντική έκθεση “ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo2022”, η οποία αποτελεί μια από τις πλέον ολοκληρωμένες επαγγελματικές διοργανώσεις (ROTA A.E.) στο χώρο της δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14-16 Οκτωβρίου 2022 στο “Metropolitan Expo” των Αθηνών.

Οι Χανιώτικες επιχειρήσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν αποτελεσματικά τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα τους από το ενιαίο περίπτερο της Κρήτης, το οποίο σχεδιάζουν να δημιουργήσουν από κοινού τα Επιμελητήρια του νησιού με τη στήριξη της Περιφέρειας. Σε μια ιδιαίτερα πιεστική περίοδο για τον επιχειρηματικό κόσμο, το Επιμελητήριο Χανίων αποφάσισε να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων – μελών του σε ποσοστό 70%, από κοινού με την Περιφέρεια Κρήτης, με στόχο να διασφαλιστεί ευέλικτα η παρουσία κάθε Χανιώτικης επιχείρησης στον εκθεσιακό χώρο, χωρίς σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

Η έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ», με απόλυτη εξειδίκευση αποτελεί την επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Η έκθεση συγκεντρώνει εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών και τις διασυνδέει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, επαγγελματίες, διακοσμητές, χρωματοπώλες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Η «ΟΙΚΟΔΟΜΉ» παρουσιάζει μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών τις λύσεις του μέλλοντος για έναν ολόκληρο κλάδο, είτε αυτά αφορούν επαγγελματική χρήση ή και μεγάλα έργα. Στην έκθεση παρουσιάζονται: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα-Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου -P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox – Αλουμινίου – Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες – Κυβόλιθοι – Κανάλια), Πισίνες – Spa, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχ/Τα, Ανελκυστήρες κλπ.

Η έκθεση δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για να γνωρίσει κάθε επιχείρηση τις καινοτομίες του κατασκευαστικού κλάδου, να δικτυωθεί στην Ελληνική Αγορά και να επεκτείνει τη δραστηριότητά της στην Ελληνική επικράτεια, αλλά προσφέρει και τη δυνατότητα να αναπτύξει εξαγωγική δραστηριότητα. Η έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ»,  διευρύνει στην προσεχή διοργάνωση το «Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών». Με αυτό, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, από τουλάχιστον 21 χώρες υψηλής αγοραστικής σημασίας, συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις των Χανίων παρακαλούνται, μέχρι την Πέμπτη 15/09/2022, ν’ απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων για να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους στην κα Ναταλία Κοτσάκη, 28210 – 52329, email: epimel@chania-cci.gr