ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήριο Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου Χανίων.

«Κωσταντίνος Μίχαλος: ο ασυμβίβαστος ηγέτης των Ελλήνων επιχειρηματιών έφυγε άξια στο τιμόνι της επιχείρησής του»

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, ένας ξεχωριστός άνθρωπος κι ένας αγαπητός φίλος έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα. Είναι στιγμές που πραγματικά λυγίζει κανείς από τη συγκίνηση των δραματικών στιγμών που καλούμαστε να αναμετρηθούμε.

Την ώρα που η μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια του τόπου μας τον χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ, ο Θεός τον πήρε κοντά του γιατί Εκείνος ξέρει καλύτερα. Αγωνιστής και ασυμβίβαστος πατριώτης που τιμούσε σε κάθε ευκαιρία την πατρίδα και την οικογένεια του.

Συνεπής φίλος των Χανίων με διαρκή επιθυμία να συνδράμει τον τόπο μας σε κάθε ευκαιρία. Τελευταία συνεισφορά του, η πρόσφατη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Χανίων της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για πρώτη φορά στα Χανιά.

Έφυγε όρθιος στην πρώτη γραμμή της μάχης, χωρίς να εγκαταλείψει το «τιμόνι» της επιχείρησής του, ούτε την ώρα που η απειλή του θανάτου παραμόνευε εκεί. Άξιος ηγέτης, δυσαναπλήρωτο το κενό! Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της Αθήνας.

Μας εμπνέει!

Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ