ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, μετά την αναγγελία του θανάτου του τ. Προέδρου Ευάγγελου Σπανουδάκη.

To Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων, συνήλθε δια  περιφοράς σήμερα Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ευάγγελου Σπανουδάκη, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου Αντώνη Ροκάκη και της Δ.Ε.

Ο Πρόεδρος με ιδιαίτερη συγκίνηση και θλίψη ανακοίνωσε στα μέλη τον θάνατο του Ευάγγελου Σπανουδάκη, επί σειρά 22 ετών τ. Προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων.

Ο Ευάγγελος Σπανουδάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Αναπτυξιακής Κρήτης,  του  Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΦΕΠΑΕ), του Κέντρου Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΚΕΤΑ) και του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ).

Διετέλεσε Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης, του ΕΦΕΠΑΕ και του ΚΕΤΑ Κρήτης, διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) και του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ).

Στη συνέχεια, το Διοικητικό Συμβούλιο, εξήρε  την προσωπικότητα,   τον αγωνιστικό και ακέραιο χαρακτήρα, το εξαίρετο ήθος και την πολυδιάστατη προσφορά του εκλιπόντος.

Ο Βαγγέλης Σπανουδάκης, εργάστηκε με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού και την επιχειρηματική και οικονομική ανάπτυξη των Χανίων.

Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε

1) Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος και να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

2) Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

3) Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε Κοινωφελή Ιδρύματα της Π.Ε. Χανίων

4) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του εκλιπόντος

5) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τύπο

6) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του εκλιπόντος στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

7) Να διοργανωθεί τιμητική εκδήλωση για την ανάδειξη του έργου του, μόλις οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χανίων

Ο Πρόεδρος

Αντώνιος Ροκάκης